top of page

TAPAS/VOORGERECHTEN


FRANSE OESTERS CREUSE N°2  € 3/stuk
KIP PAKORA MET CURRYDIP € 10
PLADIJSREEPJES MET TARTAARSAUS € 16

CROQUETAS DE JAMON € 12

KROKETJES VAN RUND "RUBIA" € 15

TAPASPLANK € 28

PATA NEGRA 100g/150g € 14/19

RUBIA GALLEGA 75g/125g € 19/30


GARNAALKROKETTEN "1 OF 2 STUKS" € 12/16
NOORDZEEVIS € 18

CARPACCIO VAN RUND € 16

HALVE KREEFT IN DE BOTER € 28

HOOFDGERECHTEN

STOOFPOT IBERICO € 24
GARNAALKROKETTEN “3 STUKS” € 21

CARPACCIO VAN RUND € 28
NOORDZEEVIS € 30

KREEFT IN DE BOTER € 54

KALFSZWEZERIKKEN € 40



OP ONZE HOUTSKOOL GRILL

HOLSTEIN RIBEYE € 34
"PREMIUM SELECTION" FILET PUR € 38

ENTRECOTE "W-V ROOD"  € 28

DEGUSTATIE PLATEAU, +/- 750, € 32/pp

3 vleessoorten, marktaanbod ( per 2cts )

CÔTE A L'OS ( 3-8 weken gerijpt ) € 42/pp

Nederlandse Holstein

Schotse Black Angus 

Deense Sashi
Zwitserse Simmentaler

Franse Charolais 

Signature plateau

DESSERTKAART

 

MOELLEUX VAN CHOCOLADE € 12

COUPE COLONEL € 9
SABAYON MET GRAND MARNIER € 8/pp
CRÈME BRÛLÉE € 9
KLASSIEKE DAME BLANCHE € 10
IRISH KOFFIE € 9

VOOR DE KLEINTJES IS ER EEN KINDERKAART AANWEZIG.

bottom of page