
TAPAS/VOORGERECHTEN
FRANSE OESTERS CREUSE N°2 € 3/stuk
KIP PAKORA MET CURRYDIP € 10
PLADIJSREEPJES MET TARTAARSAUS € 16
CROQUETAS DE JAMON € 12
KROKETJES VAN RUND "RUBIA" € 15
TAPASPLANK € 28
PATA NEGRA 100g/150g € 14/19
RUBIA GALLEGA 75g/125g € 19/30
GARNAALKROKETTEN "1 OF 2 STUKS" € 12/16
NOORDZEEVIS € 18
CARPACCIO VAN RUND € 16
HALVE KREEFT IN DE BOTER € 28
HOOFDGERECHTEN
STOOFPOT IBERICO € 24
GARNAALKROKETTEN “3 STUKS” € 21
CARPACCIO VAN RUND € 28
NOORDZEEVIS € 30
KREEFT IN DE BOTER € 54
KALFSZWEZERIKKEN € 40
OP ONZE HOUTSKOOL GRILL
HOLSTEIN RIBEYE € 34
"PREMIUM SELECTION" FILET PUR € 38
ENTRECOTE "W-V ROOD" € 28
DEGUSTATIE PLATEAU, +/- 750, € 32/pp
3 vleessoorten, marktaanbod ( per 2cts )
CÔTE A L'OS ( 3-8 weken gerijpt ) € 42/pp
Nederlandse Holstein
Schotse Black Angus
Deense Sashi
Zwitserse Simmentaler
Franse Charolais
Signature plateau
DESSERTKAART
MOELLEUX VAN CHOCOLADE € 12
COUPE COLONEL € 9
SABAYON MET GRAND MARNIER € 8/pp
CRÈME BRÛLÉE € 9
KLASSIEKE DAME BLANCHE € 10
IRISH KOFFIE € 9
VOOR DE KLEINTJES IS ER EEN KINDERKAART AANWEZIG.