top of page

TAPAS/VOORGERECHTEN


FRANSE OESTERS CREUSE N°2  € 4/stuk
KIP PAKORA MET CURRYDIP € 14
PLADIJSREEPJES MET TARTAARSAUS € 16

CROQUETAS DE JAMON € 14

KROKETJES VAN RUND "RUBIA" € 15
GELAKT BUIKSPEK € 12

TAPASPLANK € 28

PATA NEGRA 100g/150g € 18/24

RUBIA GALLEGA 75g/125g € 20/30


RIVIERKREEFTKROKETTEN "1 OF 2 STUKS" € 14/18
NOORDZEEVIS € 20

CARPACCIO VAN RUND € 16

HALVE KREEFT IN DE BOTER € 30

HOOFDGERECHTEN

STOOFPOT IBERICO € 24
RIVIERKREEFTKROKETTEN “3 STUKS” € 24

CARPACCIO VAN RUND € 28
STEAK TARTAAR € 26
NOORDZEEVIS € 32

GAMBA'S À LA PLANCHA 6 STUKS € 40
KREEFT IN DE BOTER € 54

KALFSZWEZERIKKEN € 42



OP ONZE HOUTSKOOL GRILL

HOLSTEIN RIBEYE € 36
"PREMIUM SELECTION" FILET PUR € 40

ENTRECOTE "W-V ROOD"  € 30

DEGUSTATIE PLATEAU, +/- 750, € 35/pp

3 vleessoorten, marktaanbod ( per 2cts )

CÔTE A L'OS ( 3-8 weken gerijpt ) € 45/pp

Nederlandse Holstein

Schotse Black Angus 

Deense Sashi (+ €5/pp)
Zwitserse Simmentaler

Signature plateau

DESSERTKAART

 

MOELLEUX VAN CHOCOLADE € 14

COUPE COLONEL € 10
SABAYON MET GRAND MARNIER € 10/pp
CRÈME BRÛLÉE € 10
KLASSIEKE DAME BLANCHE € 12
IRISH KOFFIE € 10

VOOR DE KLEINTJES IS ER EEN KINDERKAART AANWEZIG.

bottom of page